Tuin- en terrasdeuren - Horst Renovatie
Bel 085 - 064 72 75 voor een vrijblijvende afspraak op locatie

KUNSTSTOF TUINDEUREN

KUNSTSTOF TUINDEUREN

Tuindeuren bieden u een mooie en veilige samenhang tussen uw woning en tuin. U kunt de loopdeur gebruiken voor comfortable toegang tot uw woning, maar wanneer u beide deuren opent, creëert u eenheid met uw tuin en woonkamer voor meer ruimte en licht in uw woning.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Kunststof deuren worden van hoogwaardig materialen gemaakt welke jarenlang meegaat, het is eenvoudig te reinigen en het hoeft nooit geschilderd te worden

Welke type deur u ook kiest het is optimaal genieten van uw tuin en huis om het tot een geheel te vormen. Onze adviseur verteld u graag over de mogelijkheden om tot uw gewenste tuindeuren te komen.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Vergroot uw woonruimte

• Hoge kwaliteit materialen

• Onderhoudsarm

• Inbreekwerende constructie

• Inclusief letselwerend glas

• Veilig deurbeslag SKG

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Horst adviseurs door het formulier in te vullen of door ons zelf te bellen. De adviseur komt graag bij u thuis voor advies en bekijkt uw mogelijkheden. De nodige onderdelen, bijv. de kozijnen en deuren, worden nagekeken en/of opgemeten zodat het duidelijk wordt wat uw situatie is. 

Of

 bel ons: 085 - 064 72 75

ONZE PARTNERS