Kunststof deuren - Horst Renovatie
Bel 085 - 064 72 75 voor een vrijblijvende afspraak op locatie

KUNSTSTOF DEUREN

Horst renovatie heeft een uitgebreid aanbod van verschillende typen / modellen voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal die Horst Renovatie u biedt gaat het vele jarenlang mee. Tevens zijn de deuren weerbestendig en onderhoudsarm, dus makkelijk te reinigen.

Elke deur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is de hoofd entree voor u en uw bezoek. Horst Renovatie heeft een breed assortiment voor elke wens of vraag.

VOORDEUREN

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. U wilt zich niet alleen veilig voelen, het oog wil natuurlijk ook wat. Horst Renovatie heeft een uitgebreid aanbod van verschillende typen voordeuren van hoogwaardige kwaliteit, inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm.

ACHTERDEUREN

De achterdeur is niet direct uw visitekaartje, maar is net zo belangrijk om het uiterlijk en de stijl van uw woning te bepalen. Nooit meer schilderen vanwege een onderhoudsvrije kunststof deur die lang meegaat en goed functioneert. Wij leveren goede kwaliteit en hebben een uitgebreid aanbod.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Robuust en veilig

• Ruime kleurkeuze

• Maatwerk

• Groot assortiment

• Incl. deurbeslag, glas en bel

• Onderhoudsarm

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Horst adviseurs door het formulier in te vullen of door ons zelf te bellen. De adviseur komt graag bij u thuis voor advies en bekijkt uw mogelijkheden. De nodige onderdelen, bijv. de kozijnen en deuren, worden nagekeken en/of opgemeten zodat het duidelijk wordt wat uw situatie is. 

Of

 bel ons: 085 - 064 72 75

Formulier

ONZE PARTNERS