Kunststof kozijnen Enschede | Horst Renovatie
 085 - 064 72 75      ✔  10 jaar garantie      ✔  Beter Energielabel      ✔  Deskundig advies

KUNSTSTOF KOZIJNEN ENSCHEDE

SCHÜCO KOZIJNEN ENSCHEDE

Wanneer het tijd is om je woning te renoveren, is het vervangen van de kozijnen een cruciale stap. Kunststof kozijnen in Enschede zijn tegenwoordig een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetische aantrekkingskracht. Horst Renovatie werkt uitsluitend met Schüco kunststof kozijnen type Corona CT70 Accent, deze staat bekend om zijn aansprekende design, zodat het bijna niet van een houten kozijn te onderscheiden is. Wil jij kunststof kozijnen bestellen in Enschede? Vraag dan direct je offerte aan! 

CORONA CT70

Corona CT70 Accent is een profiel met 7 isolerende kamers en een kozijndiepte van 1§12mm zorgt voor een uitstekende isolatie dat u snel terug zal zien op uw energierekening, In combinatie met het plaatsen van HR++ isolatie glas bent u verzekerd van een nog hoger isolatie bereik. Dit type kozijn is sterk door zijn stalen profielen. Dit zorgt ervoor dat u kozijnen niet alleen stabiel, maar ook functioneel is met name door de lange levensduur van dit product, door een lagere CO2-uitstoot samen met de mogelijkheid van recycling voor een hoge milieuvriendelijkheid.

UW VOORDELEN

Onzemontage teams werken met hoogwaardige materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

Kunststof kozijnen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen minimaal onderhoud. Ze roesten niet, rotten niet en zijn bestand tegen schimmels en insecten.

Energie-efficiëntie

De isolerende eigenschappen van kunststof kozijnen helpen om warmteverlies te verminderen, wat resulteert in lagere energierekeningen. Dit draagt bij aan een milieuvriendelijker huis.

Veelzijdigheid in Ontwerp

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze naadloos passen bij elk type architectuur.

Geluidsisolatie

Ze bieden uitstekende geluidsisolatie, waardoor je kunt genieten van een rustige en vredige omgeving binnen je huis.

VEILIG: TEGEN BRAND EN INBRAAK
Schüco kozijnen zijn brandveilig; ze zijn moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Verder voldoen Schüco kozijnen aan de hoogste veiligheidseisen die gesteld worden door het Politie Keurmerk Veilig Wonen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. In combinatie met SKG veilig beslag kunt u zich veilig voelen in uw eigen woonomgeving.

ONZE PARTNERS