Dakkapellen Enschede | Horst Renovatie
 085 - 064 72 75      ✔  10 jaar garantie      ✔  Beter Energielabel      ✔  Deskundig advies

KUNSTSTOF DAKKAPELLEN ENSCHEDE

Dakkapellen Enschede

Een dakkapel in Enschede kan de leefruimte van je huis aanzienlijk vergroten. Met de prachtige uitzichten en de extra ruimte die het biedt, is het een investering die zichzelf terugbetaalt. Bij het plaatsen van een dakkapel in Enschede is het van groot belang te kiezen voor een ervaren en betrouwbare aannemer. Vakmanschap staat voorop, zodat je jarenlang kunt genieten van de voordelen die een dakkapel biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van dakkapellen in Enschede en omgeving. Met een team van ervaren vakmensen zorgen wij voor een naadloze integratie van de dakkapel in jouw woning.

 

Onze dakkapellen in Enschede zijn maatwerk

In overleg met u kunnen wij uw dakkapel in Enschede maken zoals u wenst. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Een kunststof dakkapel heeft meer voordelen dan alleen ruimtelijk; de materialen die Horst Renovatie hiervoor gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de boeidelen en zijwangen worden materialen gebruikt die tevens onderhoudsarm zullen zijn.

Horst Renovatie biedt u een dakkapel aan waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. 

Heeft u al een (houten of slecht onderhouden) dakkapel, maar is aan vernieuwing toe. Een renovatie is altijd goedkoper dan vervangen. Bij het renoveren kan in de meeste gevallen de constructie hergebruikt worden.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Eigen fabricaat (Prefab)

• Uniek afwateringssysteem

• In 1 dag geplaatst

• Meer ruimte

• Hoge kwaliteit materialen

• Onderhoudsarm

Gratis adviesgesprek
    ONZE PARTNERS