Bel 085 - 064 72 75 voor een vrijblijvende afspraak op locatie

PREFAB KUNSTSTOF DAKKAPELLEN

MEER RUIMTE

Een kunststofdakkapel biedt uitkomst als u te weinig ruimte heeft op uw zolderkamer vanwege de schuine wanden. Of juist omdat u een extra ruimte nodig hebt voor een uitbreiding. Een dakkapel plaatsen geeft hiervoor een uitstekende mogelijkheid voor een extra slaapkamer, hobbykamer, badkamer of studeer- / logeerkamer. 

MAATWERK

In overleg met u kunnen wij een dakkapel maken zoals u wenst. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Een kunststof dakkapel heeft meer voordelen dan alleen ruimtelijk; de materialen die Horst Renovatie hiervoor gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de boeidelen en zijwangen worden materialen gebruikt die tevens onderhoudsarm zullen zijn.

Horst Renovatie biedt u een dakkapel aan waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. 

Heeft u al een (houten of slecht onderhouden) dakkapel, maar is aan vernieuwing toe. Een renovatie is altijd goedkoper dan vervangen. Bij het renoveren kan in de meeste gevallen de constructie hergebruikt worden.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Eigen fabricaat (Prefab)

• Uniek afwateringssysteem

• In 1 dag geplaatst

• Meer ruimte

• Hoge kwaliteit materialen

• Onderhoudsarm

WIJ BELLEN U GRAAG TERUG

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Horst adviseurs door het formulier in te vullen of door ons zelf te bellen. De adviseur komt graag bij u thuis voor advies en bekijkt uw mogelijkheden. De nodige onderdelen, bijv. de kozijnen en deuren, worden nagekeken en/of opgemeten zodat het duidelijk wordt wat uw situatie is. 

 

Of bel ons:

085 - 064 72 75

Formulier

ONZE PARTNERS