Gevelbekleding | Enschede | Horst Renovatie
 085 - 064 72 75      ✔  10 jaar garantie      ✔  Beter Energielabel      ✔  Deskundig advies

KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING ENSCHEDE

Keralit gevelbekleding in Enschede

Keralit is niet zomaar een gevel- en dakrandsysteem; het is een duurzame oplossing die uw woning in Enschede voorziet van een strakke, afgewerkte uitstraling. Of u nu bezig bent met nieuwbouw of de renovatie van een bestaande woning, Keralit biedt de perfecte oplossing die niet alleen onderhoudsarm is maar ook langdurig bestand is tegen diverse weersinvloeden.

Onze montage teams in Enschede werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en hebben ruime ervaring om ervoor te zorgen dat elke klus naar volle tevredenheid wordt opgeleverd. Bij Horst Renovatie begrijpen we dat gevelbekleding niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook moet voldoen aan praktische eisen zoals onderhoudsarm, kleurvast, weerbestendig, en milieuvriendelijk. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook 10 jaar garantie om uw gemoedsrust te verzekeren.

 

Keralit

Wat maakt Keralit zo uniek? Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud. Anders dan traditionele gevelmaterialen hoeven de panelen en profielen van Keralit niet geschilderd te worden, wat niet alleen het uiterlijk, maar ook de onderhoudskosten aanzienlijk vermindert.

Wanneer we specifiek kijken naar gevelbekleding in Enschede, biedt Keralit een onderhoudsarme oplossing die niet alleen de tand des tijds doorstaat maar ook perfect aansluit op de stijl van uw woning. Ongeacht of u kiest voor een gladde of nerfstructuur, onze kleurenopties zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de kleur van uw kunststof kozijnen.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Onderhoudsarm

• Kleurvast en weerbestendig

• Lange levensduur

• Milieuvriendelijjk

• Aansluitend op uw kozijnen

• 10 jaar garantie

Gevelbekleding Enschede in alle kleuren

Met 37 beschikbare kleuren en twee afwerkingen, classic en pure colors, kunt u uw gevelbekleding personaliseren op een manier die past bij uw stijl en voorkeuren. De classic colors bieden een licht glanzend oppervlak met subtiele houtnerf, terwijl de pure colors mat en effen van kleur zijn, met een licht voelbare structuur die uw woning een krachtige uitstraling geeft.

Gratis adviesgesprek
    ONZE PARTNERS