Gevelbekleding - Horst Renovatie
Bel 085 - 064 72 75 voor een vrijblijvende afspraak op locatie

KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw, maar is ook te gebruiken bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoeven de panelen en profielen niet te worden geschilderd. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het dak of de gevel er jarenlang strak en afgewerkt uitzien.

KERALIT

Keralit heeft dezelfde voordelen als de kunststof kozijnen. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Keralit is een onderhoudsarme kunststof die te verkrijgen is in glad of nerfstructuur. Horst renovatie kan u dezelfde kleuren aanbieden als de kleur van uw kunststof kozijnen.

Uw woning zal er altijd netjes verzorgd uit zien en voornamelijk als één geheel vormen.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met kwalitatieve materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Onderhoudsarm

• Kleurvast en weerbestendig

• Lange levensduur

• Milieuvriendelijjk

• Aansluitend op uw kozijnen

• 10 jaar garantie

KLEURSTALEN

Met 37 kleuren is er altijd een passende kleur voor uw woning. Er is keuze uit een tweetal afwerkingen, namelijk die van de classic en de pure colors. De classic colors hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele houtnerf en zien eruit als geschilderd hout. De pure colors zijn mat en effen van kleur, hebben een licht voelbare structuur en geeft uw woning een krachtige uitstraling. 

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Horst adviseurs door het formulier in te vullen of door ons zelf te bellen. De adviseur komt graag bij u thuis voor advies en bekijkt uw mogelijkheden. De nodige onderdelen, bijv. de kozijnen en deuren, worden nagekeken en/of opgemeten zodat het duidelijk wordt wat uw situatie is. 

Of

 bel ons: 085 - 064 72 75

Formulier

ONZE PARTNERS