Kunststof kozijnen - Horst Renovatie
Bel 085 - 064 72 75 voor een vrijblijvende afspraak op locatie

KUNSTSTOF KOZIJNEN

UITSLUITEND MET SCHÜCO

Horst Renovatie werkt uitsluitend met Schüco kunststof kozijnen type Corona CT70 Accent, deze staat bekend om zijn aansprekende design, zodat het bijna niet van een houten kozijn te onderscheiden is.

CORONA CT70

Corona CT70 Accent is een profiel met 7 isolerende kamers en een kozijndiepte van 1§12mm zorgt voor een uitstekende isolatie dat u snel terug zal zien op uw energierekening, In combinatie met het plaatsen van HR++ isolatie glas bent u verzekerd van een nog hoger isolatie bereik. Dit type kozijn is sterk door zijn stalen profielen. Dit zorgt ervoor dat u kozijnen niet alleen stabiel, maar ook functioneel is met name door de lange levensduur van dit product, door een lagere CO2-uitstoot samen met de mogelijkheid van recycling voor een hoge milieuvriendelijkheid.

UW VOORDELEN

Onze montage teams werken met hoogwaardige materialen. En met ruime ervaring zorgen we ervoor dat elke klus naar wens wordt opgeleverd. Verdere voordelen:

• Duurzaam

• Politiekeurmerk veiligwonen

• Isolerend

• Inbraakwerend – politiekeurmerk

• HR++ Glas

• Onderhoudsarm

VEILIG: TEGEN BRAND EN INBRAAK

Schüco kozijnen zijn brandveilig; ze zijn moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Verder voldoen Schüco kozijnen aan de hoogste veiligheidseisen die gesteld worden door het Politie Keurmerk Veilig Wonen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. In combinatie met SKG veilig beslag kunt u zich veilig voelen in uw eigen woonomgeving.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze Horst adviseurs door het formulier in te vullen of door ons zelf te bellen. De adviseur komt graag bij u thuis voor advies en bekijkt uw mogelijkheden. De nodige onderdelen, bijv. de kozijnen en deuren, worden nagekeken en/of opgemeten zodat het duidelijk wordt wat uw situatie is. 

Of

 bel ons: 085 - 064 72 75

Formulier

ONZE PARTNERS